Password : در قسمت مربوط به پسورد شما باید رمز عبوری که در کنسول مدیریتی فکس سرور myFAX برای کاربر مربوطه مشخص کرده بودید را وارد نمائید تا فکس سرور مای فکس بتواند هویت سنجی لازم را انجام دهد . توجه کنید که در همگام راه اندازی فکس تحت شبکه لیستی از کاربرانی که قرار است با فکس سرور مرکزی کار کنند را ساخته و بایگانی کنید تا زمان نصب نرم افزار Print to fax و در زمان استفاده از فکس اینترنتی بتوانید از این اطلاعات استفاده کنید .
Sender : در این قسمت نام شخصی که قرار است این نرم افزار را برای ایشان نصب کنید وارد نمائید . منظور اسم خود شخص است که در گزارشاتی که در بخش کنترل فکس سرور مرکزی شبکه به شما خواهد داد ببینید چه شخصی فکس ارسال کرده است .
Advertising : در این بخش نام شرکت یا سازمان شما را وارد کنید که گیرنده فکس بداند این فکس از کدام سازمان یا شرکت ارسال شده است و توسط چه نوع فکس سرور یا دستگاه فکس مکانیکی ارسال شده است .
اطلاعاتی که در این قسمت وارد می کنید در فکسهای ارسالی در قسمت بالای کاغذ فکس درج می شوند که اگر تا کنون توجه کرده باشید در بالای هر فکسی که دریافت می کنید یکسری اطلاعات در یک خط بالای کاغذ فکس درج می شوند که این اطلاعات نیز بخشی از این می باشد .
Line : در این بخش شما باید در هنگام ارسال فکس وقتی که میخواهید دستور ارسال فکس را بزنید برای فکس سرور مشخص کنید که این فکس را دستگاه فکس سرور مرکزی شبکه شما از کدام خط تلفن متصل به خود ارسال کند .
شما باید در هنگام خرید فکس سرور این مسئله را مشخص کنید که با توجه به نوع نیاز سازمانی شما و تعداد خطوط فکسی که نیاز دارید از کدام مدل های مختلف فاکس سرورmyFax خریداری نمائید . این موضوع را در ابتدای فرآیند خرید فاکس سرور با نمایندگی فکس سرور myFAX در میان بگذارید تا کارشانسان نمایندگی فروش فاکس سرور مای فکس بتوانند شما را راهنمائی کنند تا در فروش فکس سرور دچار اشتباه نشوند و شما نیز با خیال راحت بتوانید در راه اندازی فکس مرکزی شبکه دچار مشکل نشوید و کاربران شما بتوانند براحتی از امکان ارسال فکس با کامپیوتر شبکه نیز استفاده کنند .
برای آشنائی با اینکه مدلهای مختلف فکس سرور myFAX به چه صورت هستند می توانید با نمایندگی فروش فاکس سرور مای فکس تماس بگیرید .
موارد فوق مهمترین تنظیمات در نرم افزار Print to fax می باشند سایر موارد نیز شامل این است که برای مثال کیفیت ارسال فکس با فکس سرور مرکزی به چه صورت باشد و اینکه در هنگام ارسال فکس شبکه ای شماره گیری مقصد چند بار تکرار شود و دستگاه فاکس سرور در صورت اشغال بودن خط مقصد چند بار تکرار کند .
همچنین می توانید برای این کاربر میزان اولویت فکس های ارسال شده به فاکس سرور مشخص شود که برای مثال شما میتوانید برای مدیران سازمان یا مسئولین دفتر مدیریت اولویت بالائی را قرار دهید تا در زمان ارسال فکس بوسیله کامپیوتر توسط این کاربران ، فاکس سرور مرکزی اسناد ارسال شده توسط آنها را در صف ارسال ، در ردیف اول ارسال فکس اتومایتک قرار دهد و اسناد آنها با اولیوت بالا ارسال شوند .
در نهایت شما دکمه OK را زده و این پنجره بسته می شود .
اکنون شما میتوانید هر گونه فایل قابل چاپی را بوسیله این نرم افزار به بیرون فکس کنید . اسناد شما بصورت فایلهای دیجیتال به فاکس سرور ارسال می شوند . فاکس سرور مرکزی آن اسناد را دریافت و به شماره ای که شما گفته اید ارسال می کند .
این امر به این شکل انجام می شود که شما پس از خرید فاکس سرور و راه اندازی فاکس سرور مرکزی و تنظیم دستگاه فاکس سرور ، نرم افزار ارسال فاکس شبکه ای یا Print to Faxserver را نصب می کنید .
هر فایلی را که بخواهید فاکس کنید از منوی چاپ نرم افزار مورد نظر و از لیست چاپگر های موجود گزینه PrintToFax را انتخاب کنید .

سپس پنجره ای برای شما باز می شود که در قسمت FAX Number شماره فکس مقصد را وارد می کنید .
سایر قسمتهای این بخش نیز با توجه به تنظیماتی که در هنگام راه اندازی فاکس تحت شبکه انجام داده اید نمایش داده می شود یا اینکه در هنگام نصب نرم افزار print2Fax از شما اطلاعات خواسته شده بود اینجا نمایش داده می شوند .
مهمترین بخش همین است که شماره فکس مقصد را وارد کنید و در پائین پنجره دکمه Send را کلیک نمائید .
در این زمان کامپیوتر شما فایل مورد نظر را بهمراه شماره تلفن مقصد برای دستگاه فاکس مرکزی شبکه ارسال می کند و فکس سرور تحت شبکه یا همان فکس تحت شبکه نیز آنرا شماره گیری کرده و ارسال می کند خواه فکس مقصد یک فاکس سرور مرکزی باشد یا دستگاه فاکس سنتی یا فکس اینترنتی باشد مهم نیست .
دستگاه فکس سرور تحت شبکه myFAX طوری طراحی شده است که با همه دستگاهها و مدلهای مختلف فکس سازگاری دارد و امکان ارسال و دریافت فکس شبکه ای را دارد .